El Dia Més Curt, la Festa Mundial del Cinema Curt és un esdeveniment internacional organitzat per Marvin&Wayne i Catalunya Film Festivals que es celebra al voltant del 21 de desembre, el dia més curt de l’any i que ja arriba a la seva 9a edició.

Retroba’t amb El Dia Més Curt presencialment de nou al CCCB dissabte 18 de desembre per a tots els públics i dimarts 21 de desembre per a les sessions escolars. La programació itinerarà arreu de Catalunya amb la col·laboració d’espais de tot el territori.

El Dia Més Curt celebra i reivindica el cinema de curta durada a nivell mundial amb esdeveniments i projeccions en moltes ciutats. Va néixer amb dos objectius principals: reivindicar el valor del cinema curt i apropar-lo a la ciutadania de tota Catalunya, en especial a les generacions més joves.

Per a fer-ho compta amb diversos programes destinats a franges d’edat diferents: infants, adolescents i adults. Tots els curts que en formen part estan travessats per les característiques que defineixen El Dia Més Curt: cinema independent nacional i internacional, talent consagrat i emergent, diversitat temàtica i educació en valors.

El Dia Més Curt desplega una xarxa de complicitats i de sinergies entre el sector cinematogràfic, el cultural i l’educatiu. És amb aquesta xarxa que esdevé un espai de diàleg i d’aprenentatge col·lectiu on convergeixen públics i cineastes.

El Dia Més Curt compta amb la col.laboració principal del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona.

Organitza

Col·laborador principal

Amb el suport

X