Amb aquest programa, format per cinc pel·lícules, proposem aprofitar les característiques pedagògiques del cinema curt per despertar en l’alumnat una actitud crítica, conscient i corresponsable amb l’entorn que l’envolta.

Èrika Sánchez (Catalunya, 2020)

Panteres

Joana i Nina, dues noies de 13 anys, viuen a Barcelona atrapades en les contradiccions de la pubertat femenina en el primer món. Totes dues són dones del seu temps i condició: xarxes socials, immediatesa i excessos.

Jordi Boquet Claramunt (Catalunya, 2020)

Ni oblit ni perdó

La Betlem torna a casa amb la seva família al poble que l’ha vist créixer. Però aquest poble amaga un caràcter trist que, per més que ella vulgui evitar, sempre acaba retornant per recordar-li que hi ha coses que mai es podran oblidar. I que tampoc es poden perdonar.

Núria Gascón (Catalunya, 2020)

Ara Crema

El sofà, el foc, la silueta. Una llar que desapareix en cendres. Després d’un confinament mental i físic de tretze anys en aquesta casa, ha estat necessari un altre per a afrontar aquestes imatges.

Carla Simón (Catalunya, 2019)

Después también

Alex arriba a un bar de poble buscant a algú. Edu està ballant com un boig i no s’espera que el vinguin a buscar.

Enric Ribes (Catalunya, 2017)

Singing from the rooftops

Aquest és un tribut a un artista -considerat l’últim transformista del barri xino d’una Barcelona en extinció- que als seus 90 anys segueix pujant cada nit a l’escenari.

X